⭐ Vikend nakupovanje ⭐ -20% na skoraj vso obutev! ⭐ Samo za prijavljene na e-novičke! ⭐

Ljubljana

Koper

Novo mesto

Celje

Maribor

Kranj

Murska Sobota

Nova Gorica

Portorož

Ptuj

Office Shoes BTC Hala A

Dobrodošli v Office Shoes BTC, vaši destinaciji za najnovejše modne trende in vrhunske svetovne znamke v svetu obutve. Smo vaša prva izbira, ko gre za udobje, slog in kakovost.

Leta 2018 je družba Shoebox Alpe-Adria odprla svoja prvo in hkrati največjo trgovino v Sloveniji, v nakupovalnem središču BTC City v Ljubljani. S tem smo postavili temelje uspešnega sodelovanja. Prostoren in svetel interier vas bo prevzel že ob vstopu, medtem ko vas bo naše prijazno osebje pozdravilo z nasmehom in strokovnostjo.

Naša ponudba obsega širok izbor najbolj priljubljenih svetovnih znamk obutve, ki segajo od športnih do modnih, tako da boste zagotovo našli nekaj, kar ustreza vašemu slogu in potrebam. Ne glede na to, ali iščete udobne športne copate za vsakdanjo uporabo ali elegantne čevlje za posebne priložnosti, vam bomo z veseljem pomagali najti popoln par.

Poleg tega, da vam ponujamo izdelke najvišje kakovosti, si prizadevamo tudi za vaše udobje in zadovoljstvo. Zato smo ustvarili prijetno okolje, kjer se boste počutili dobrodošle in sproščene med nakupovanjem.

Obiščite nas v pritličju Dvorane A, sever, nasproti Kristalne palače, vhod A1, in doživite vrhunsko nakupovalno izkušnjo v Office Shoes BTC. Vaša stopala si zaslužijo najboljše, zato zaupajte nam.

 

Ameriška ulica 2, DVORANA A
1000 Ljubljana


e-pošta: btc@shoebox.si
telefon: 070 644 479

Delovni čas:
ponedeljek-sobota: 09.00-20.00
nedelja: zaprto  

 

X