Sezona blagovne znamke UGG - v polnem teku!

 

V letu 1978, mlad avstralski deskar ustanovi znamko UGG, na obali Južne Kalifornije. Njegove korenine so močno izoblikovale ljubezen do ovčje kože, prepričan pa je bil, da bo nekega dne ves svet delil to ljubezen.

Do sredine osemdesetih je postala blagovna znamka UGG simbol sproščene kulture Kalifornije, ki je pridobila zagon s trgovinami za deskanje navzgor in navzdol po kalifornijski obali. V začetku 2000-ih so prevzeli svet mode v New Yorku in se razvili od škornjev in copat do elegantnega razkošja, ki je krasilo strani Vogue-a.

Fun fact: Veliko ljudi bi pomislilo, da UGG pomeni ime ustanovitelja ali določene osebe, vendar temu ni tako. UGG pravzaprav pomeni grdo (ugly). Ali kot bi večina naredila, ko jih vidi "ugh".

 

 

Našo ponudbo blagovne znamke UGG širimo z družino UGG Ultra Mini. Classic Ultra Mini posodablja najbolj ikonično silhueto z nižjo višino, dodaja preprosto obuvanje in sezuvanje ter izboljšano vsestranskost. Classic Ultra Mini ima vse, kar imate radi pri originalu: značilno ovčjo kožo, izjemno mehko podlogo UGGplush™ in prilagodljiv, lahek podplat. Nosite ga lahko s tako rekoč vsem – možnosti so neskončne.

 

 

Post-Applied Treatment  - Obdelan tako, da odbija majhne količine vode. Izdelek je treba občasno ponovno obdelati, da ohranite zaščito.

Sheepskin Lining  - Podloga iz ovčje kože je preizkušena z obsežnimi, v industriji vodilnimi postopki, da je zagotovljeno, da je kroj narejen samo iz ovčje kože najvišje kakovosti, kar zagotavlja značilen občutek UGG.

Treadlite by UGG™  - zmes, ki poveča blaženje in oprijem za izjemno lahek, ultra vzdržljiv podplat.

 

 

Najbolj zaželjen model te jeseni in zime. Svetujemo vam, da si čim prej zagotovite svojega, saj bodo kmalu razprodani. Vabljeni!

X