Priporočila prodajalcev: Office Shoes Novo mesto

Ponovno z vami: priporočilo prodajalcev.

Tokrat so naši sončki iz Novega mesta imeli možnost, da vam priporočijo dva modela, ki so po njihovem mnenju "top of the top".

ZanjoREPLAY je dobil ime po konceptu »preustvarjanja«, »ponovnega ustvarjanja« in »ponovnega oblikovanja«. Ta ikonična blagovna znamka se je od svojega prvenca naprej razvijala in razvijala v skladu s to temo, pri čemer je vzela najboljše iz preteklosti in ji dala sodoben pridih. Točno to vidimo tudi v naši novi kolekciji in v modelu Fusion shiny. Na prvi pogled le navadna bela superga, vendar bližji in bolj kot pogledamo, vidimo model, ki sveti v vseh trenutkih. 

ZanjKARL LAGERFELD deli ikonično vizijo in oblikovalsko estetiko svojega ustanovitelja Karla Lagerfelda, združeno s sodobnim, v prihodnost usmerjenim duhom. Tudi zato je ta ikonični model Kapri Maison Sneaker tako priljubljen že nekaj let. Ko pride na police, je preprosto 1, 2, 3, razprodan. 

Vabljeni v poslovlanico Office Shoes Supernova Qlandia Novo mesto, kjer vas bodo navdušili naši prodajalci in vam pomagali do izbire najboljšega čevlja za vas! 

X