Pepe Jeans London - Pomlad Poletje 2023

Kolekcije obutve

Pepe Jeans London razkriva popolnoma novo kolekcijo obutve za pomlad-poletje 2023 s široko paleto stilov za vsako priložnost. Kot vedno so bogate izkušnje in strokovnost znamke vidne v celotni kolekciji, še posebej v visoki kakovosti in vsestranskosti novih modelov te sezone. Po uspehu prejšnjih sezon ta kolekcija ponovno vsebuje izbor skupnih oblik za ženske in moške. Poleg klasičnih tekaških čevljev in najbolj priljubljenih lahko pričakujete nove sloge v inovativnih materialih in barvnih kombinacijah.

  

Ženska kolekcija predstavlja sveže modele, ki ostajajo zvesti DNK-ju znamke, hkrati pa se odzivajo na nastajajoče trende in spremembe na trgu. Navdihnjena z živahnostjo in veseljem, ta sezona prinaša posodobljene različice mestnih tekaških čevljev iz mehkih materialov in široko paleto barv, od vintage tonov do pomirjujočih odtenkov in drznih barv. V pripravah na toplejše vreme so v ospredju kolekcije sandali s paščki, vrhunski usnjeni sandali in udobni natikači.

 

  

Moška kolekcija vrača ikonične stile, ki ohranjajo prvotni občutek blagovne znamke, uvaja pa tudi nove skupne oblike in pripisuje pomen dizajnu in podrobnostim blagovne znamke, kot je Union Jack, ki je močno prisoten povsod. Ključni detajli kolekcije vključujejo tekaške čevlje z navdihom iz devetdesetih let z močnim tehničnim pridihom, pa tudi modele s sproščenim in naravnim navdihom, izdelane iz trajnostnih materialov in nove zemeljske barvne palete. Udobje je še ena točka, ki jo je treba poudariti, saj to linijo izdelkov povzdigne v visokokakovostne espadrile.

  

  

#Pepemeup  @pepejeans  pepejeans.com

 

O Pepe Jeans London

Pepe Jeans London se je začel razvijati na ikonični londonski ulici Portobello Road leta 1973. Danes, 49 let kasneje, znamka ostaja predana svoji začetni mantri in se zavezuje, da bo ustvarila najbolj vznemirljivo modo na svetu, ki temelji na denimu. Raznolikost in mešanica kultur, ki opredeljujejo mesto London, opredeljujejo tudi osebnost Pepe Jeans, ki zagotavlja stalni vir navdiha za ženske, moške in mladinske kolekcije. Glasba, kultura, moda, London in denim – to je bistvo Pepe Jeans.

 

O AWWG

AWWG, ustanovljena leta 2006, je svetovna modna skupina, ki združuje ikonične znamke Pepe Jeans London, Hackett in Façonnable. AWWG je trenutno prisoten v 54 državah z več kot 500 lastnimi trgovinami in več kot 4200 zaposlenimi.

X