Pepe Jeans London - Jesen&Zima

Ali poznate zgodovino blagovne znamke Pepe Jeans?

Začelo se je leta 1973 z majhno stojnico na Portobello Road Market v Londonu. Takrat je Nitin Shah skupaj z bratoma, Arun in Milan ob koncu tedna začeli ponujati jeans po meri. Število trgovinic je zraslo na štiri, prav tako se je odprl prvi butik na King's Road. Sledil je pravi »bum« in blagovna znamka Pepe Jeans London se je razširila po celotni Veliki Britaniji. V začetku osemdesetih se je znamka razširila tudi na evropske trge in tako danes Pepe Jeans London trguje v več kot 60 državah.

  

 

Pepe Jeans London predstavlja novo kolekcijo obutve za jesen/zima 2022, ki vključuje stile za vsako priložnost. DNK znamke je viden v celotni kolekciji, še posebej v vsestranskosti novih modelov in visoki kakovosti materialov. Ta sezona ponovno ponuja široko paleto oblik za ženske in moške. Ljubitelji te blagovne znamke lahko pričakujejo nove stile, nove barvne kombinacije ter klasični tekaški stil z bolj tehničnimi konstrukcijami. Celotna kolekcija je zasnovana tako, da je udobna in enostavna za nošenje.

   

 

Ženska linija predstavlja urbane tekaške superge, ki ponujajo ravnovesje med urbanim in športnim slogom za vsakodnevno uporabo, ter superge, narejene s kombinacijo različnih materialov in tekstur. Ljubitelji obutve bodo navdušeni nad temi osupljivimi dizajni s škornji do gležnjev ali do sredine nog, z vezalkami ali stranskimi zadrgami, izredno debelimi gumijastimi podplati in valovitih platformami.

 

  

 

Kolekcija za moške najde navdih v retro dizajnih, posodobljenih z novimi tehnikami in trajnostnimi materiali.

  

Z združevanjem odgovornih tehnologij in najnovejših trendov je Pepe Jeans London ustvaril vsestransko in okolju prijazno možnost, ki je pripravljena izboljšati vsak videz.

Odkrijmo te osupljive modele Pepe Jeans skupaj!

X