NOVA BLAGOVNA ZNAMKA - ACBC

Tako kot v vseh sezonah, tudi v kolekciji pomlad/poletje 2022 ponujamo novo blagovno znamko za naše stranke. Ta nova znamka je nihče drug kot ACBC – Anything can be changed.

Blagovna znamka ACBC predstavlja misijo, s katero želijo izboljšati razmere na planetu in pri ljudeh z zelenim vidikom in tehnološkimi inovacijami v modni in športni industriji oblačil. Ustvarjajo zelene izdelke z inovativnim pristopom in inovativne izdelke z zelenim pristopom.

Začetke lahko pripišejo Kickstarterju leta 2017, kjer so s preprostim videoposnetkom pridobili več kot milijon prednaročil. Ustanovitelja blagovne znamke ACBC Gio Giacobbe in Edoardo Iannuzzi že od začetka sledita svojemu glavnemu moto: Anything can be changed.

Kako pa so spremembe možne?

ZELENA TEHNOLOGIJA

Superge ACBC so zasnovane tako, da dosežejo krožnost in najnižji možni ogljični odtis z uporabo dveh temeljnih elementov: patentirane tehnologije ZipshoeTM in eko materialov, sintetike na biološki osnovi ali 100 % reciklirane.

EKO MATERIALI

Industrija obutve pogosto spregleda materiale matere narave v korist cenejših, sintetičnih alternativ. Menijo, da je čas, da to spremenijo.

KROŽNOST

ACBC zbira čevlje preko posebnih zbiralnikov v maloprodajnih trgovinah ACBC in jih podarja v dobrodelne namene za proizvodnjo talnih oblog otroških igrišč na območjih, ki jih resnično potrebujejo.

ALI STE PRIPRAVLJENI SPREMENITI SVET?

Pri blagovni znamki ACBC to počnejo vsak dan s spreminjanjem tradicionalnih surovin in proizvodnih procesov s trajnostnimi inovacijami.

SO PODJETJE S KROŽNO MISELNOSTJO

Novi krožni materiali so njihove prednostne sestavine, ko je čas za oblikovanje izdelkov. Kot krožne materiale lahko opredelimo vse reciklirane in/ali obnovljive biološke materiale.

V ACBC skrbijo za okolje in vsa živa bitja. Zavezujejo se, da se bodo izogibali kakršnemu koli materialu, ki bi lahko povzročil trpljenje ali škodo kateri koli živali.

V ta namen uporabljajo materiale kot so:

       
       
       

Na spletni strani so že na voljo skrbno izbrani modeli:

 

Blagovna znamka ACBC je znamka, ki premika meje vsakdanjega. Njihov cilj je jasen in vabimo vas, da ste del tega tudi vi. Ponudbo, ki smo vam jo pripravili je že na voljo na naši spletni strani. Klik, klik in bodi del spremembe tudi ti.

X