⭐ Poletni popusti so se začeli! ⭐ Popusti na večino najnovejših modelov! ⭐

HUGO BOSS - BOSS ali HUGO?

Blagovna znamka HUGO BOSS je imela desetletja več podznamk kot so BOSS, BOSS ORANGE & BOSS GREEN. Trenutno pa se osredotočajo predvsem na 2: BOSS HUGO BOSS IN HUGO HUGO BOSS.

HUGO je sestrska znamka BOSS, obe pa sedita na vrhu imperija HUGO BOSS. Vključno z moškimi in ženskimi oblačili ima HUGO vse značilne podrobnosti in enako strokovno izdelavo, vendar prežeto s trendovskimi končnimi dodatki. Z blagovno znamko HUGO lahko narekovalci trendov in stilski individualisti podajo samozavestne izjave s kul in naprednim videzom. HUGO postaja vse bolj vroč, prinaša več modnih stilov, postaja bolj kul in svež.

Toda kaj je glavna razlika med tema znamkama?

HUGO je bolj mladinsko usmerjen in modernejši kot njegov brat: BOSS.

BOSS je glavna linija podjetja. Znotraj blagovne znamke BOSS je kolekcija, ki predstavlja šport in prosti čas, vendar je le ta bolj klasična in elegantna.

Blagovna znamka BOSS je namenjena vsem, ki imate radi določen status in se želite oblačiti klasično/moderno, kakovostno. Za vsakogar, ki točno ve, kaj hoče, ko gre za prileganje in visoko kakovost.

Ljubitelji blagovne znamke BOSS imajo radi osebno nakupovalno izkušnjo z najvišjimi standardi. Pričakujete lahko odličnost, ko gre za prosti čas ali poslovno okolje.

HUGO je sestrska znamka BOSS. HUGO, ki se osredotoča na bolj trendovske kose, se vije med elegantnim in prostim časom.

Vključno z moškimi in ženskimi modeli ima HUGO vse značilne podrobnosti in enako strokovno izdelavo, vendar prežeto s trendovskimi končnimi dodatki. HUGO je mlajša in naprednejša znamka.

NIŽJA CENA = BOLJ DOSTOPNO

X